25manna ilmoittautuminen 23.8. mennessä

15.8.2023 Emmi Haavisto

Lokakuun alussa järjestettävän 25mannan ilmoittautuminen on avattu ja mukaan seuran yhteiselle Ruotsin matkalle toivotaan kaiken ikäisiä suunnistajia!

25manna on Ruotsissa järjestettävä viesti, jossa joukkueessa on 25 eri-ikäistä suunnistajaa. Näin ollen se on koko seuran yhteinen kilpailu, johon tarvitaan niin nuoria kuin vanhojakin suunnistajia. Reissuun lähdetään perjantaina iltalaivalla ja takaisin Turun satamaan tullaan sunnuntaiaamuna. Matkat satamasta kilpailukeskukseen ja takaisin hoidetaan seuran bussilla.
Lisää tietoa viestistä löytyy kilpailukutsusta sekä kilpailun Eventor-sivulta.

Tänä vuonna 25manna juostaan 7.10. Tullingessa Tukholman eteläpuolella, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä satamasta.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 23.8. mennessä joko Irmaan tai Ilonalle sähköpostitse (haapasaari.ilona@gmail.com). Irmassa kilpailun saa näkyviin, kun valitsee yläreunan alasvetovalikosta kalenterityypiksi seurakalenterin. Mainitse ilmoittautuessa:

  • sarja
  • onko sinulla SI-tikkua
  • haluatko tilata laivalle aamupalan lauantaiaamulle

Paluumatkalle on mahdollista varata paikka laivan päivällisbuffetiin. Kerro ilmoittautuessa, jos haluat varata paikan päivälliselle.

Kaikki ilmoittautuneet jaetaan oletuksena 4 hengen hytteihin. Meille on varattu myös 2 hengen hyttejä, joihin pääsee kunhan muistaa siitä mainita.

Seura maksaa viestin ilmoittautumisen, mutta muuten matka maksetaan itse. Ilmoita myös mahdolliset mukaan tulevat huoltajat ja turistit, jotta laivapaikkoja varataan riittävästi. Emmiltä voi halutessa kysyä alustavia hintatietoja (emmi.haavisto@hintsa.fi).

Yhteistyössä