TalviRastit alkaa 11.11.

29.10.2023 Jarmo Jerkku

Turun Suunnistajien järjestämät perinteiset TalviRastit alkavat marraskuun alussa 11.11.
Naantalin Kuparivuoren legendaarisilla kallioilla. TalviRastit jatkuvat keskeytymättä joka lauantai aamupäivisin ja suunnistamaan pääsee metsään 2, 3, 4 ja 6 km radoille klo 11.00. alkaen. TalviRastien kevään kalenteri ilmestyy joulukuun aikana lumitilannetta seuraillen. TalviRastit on normaali kuntosuunnistus tapahtuma emit leimasimineen ja rasteineen. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon
keliolosuhteet ja pukeutua asianmukaisiin vaateisiin ja erityisesti sopiviin kenkiin

TalviRastit kalenteriin tästä

Lisäksi nykyään on Turun seudulla tapahtumaa liki joka päiväksi.

AV-treenit pyörähtävät käyntiin keskiviikko iltaisin ja TuS jäsenillä on vapaa osallistumisoikeus näihin. Muista ilmoittautua ennakkoon. Torstai-illalla pääsee pimeä sprinttaamaan Turku Night Challengen parissa ja jos ilta/yö tuntuu kivalta ajalta urheilla Salon Night-O perjantaisin tarjoaa pimeää herkkua. Lisäksi yksittäisinä tapahtumina mainittakoon 13.11. Turku rogaining Nightsprint ja 24.11. Venlan XV vempautus Jankon järjestämänä. Loimaalla pääsee myös yön pimeisiin tunnelmiin.

Kaikille siis löytyy suunnistettavaa ympäri vuoden.

Yhteistyössä