Joulujuhla maanantaina 11.12. klo 18 Linnasmäen opistolla

16.11.2023 Laura Jerkku

Seuran jäsenet perheineen ovat tervetulleita perinteiseen joulujuhlaan maanantaina 11.12. klo 18 Linnasmäen opistolle (osoite Lustokatu 7, Turku). Perinteiseen tapaan tarjolla on puuroa ja jälkiruuaksi pipareita. Herkuttelun lisäksi ohjelmassa on muun muassa palkitsemisia ja kaikkia SM-menestyjiä, seuranmestareita sekä alle 12-vuotiaita kansallisiin kilpailuihin osallistuneita toivotaankin paikalle juhlaan. Pukinkonttiin voi halutessaan ottaa mukaan yhden pikkupaketin. Joulujuhlassa pidetään myös lyhyt esittely elokuussa 2024 järjestettävien veteraanien MM-kilpailuiden (WMOC) talkootehtävistä. Ilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi viimeistään sunnuntaina 3.12. oheisen lomakkeen kautta https://forms.gle/GQu7wmVbU6aWanLo7

Yhteistyössä