Seuravarusteiden yhteistilaus

26.1.2024 Laura Jerkku

Turun Suunnistajat tilaa seuravarusteita suunnistukseen ja muuhun ulkoiluun. Varusteet tilataan toimittajalta (Noname) yhteistilauksena.

Osa tuotteista on vanhoja tuttuja seuran valko-oransseissa väreissä tilattavia suunnistus- ja verryttelyasuja, kuten erilaiset suunnistuspaidat ja -housut sekä juoksutakit ja housut. Suunnistuspaitojen valikoimaan on nyt lisätty Titanium, joka on v-aukkoinen väljempi malli ilman vetoketjua. Vanhat tutut Battle ja Caliber vetoketjujen kanssa ovat edelleen mukana, kuten myös reikäpaita-klassikot pitkällä ja lyhyellä hihalla.

Viime vuonna mallistoon otettiin paksumpi 3-kerroksinen soft shell takki (Warm up jacket) ja housut (Elite pants), jotka sopivat erinomaisesti hiihtoon, talvilenkkeilyyn tai viileämpiin kevät- ja syksykeleihin. Puku on ollut käytössä mukava ja on edelleen valikoimassa.

Nyt tilattavissa on myös pitkähihainen musta ”yleispaita”, jollaisia on aiempinakin vuosina ollut valikoimassa ja joita on kovasti kyselty. Viime vuonna mallistoon tullut musta tekninen T-paita on edelleen mukana.

Tilaukset pitää tehdä 18.2.2024 mennessä oheisella lomakkeella. Suunnitelman mukaan tuotteet saapuvat huhtikuun lopulla. Mikäli jonkin yksittäisen tuotteen tilauksia kertyy alle minimimäärän, tuotetta ei voida toimittaa.

Linkki tilauskaavakkeelle: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSempZsGpXH8KqLJRFVTQIhh_EOtf3FWuZfGxO42UkqLEeO-aw/viewform?usp=sharing

Tuotteet noudetaan Raisiosta Lotalta, kun ne ovat saapuneet. Nouto-ohjeet tulevat myöhemmin. Tuotteet laskutetaan seuralaskutuksen kautta vasta niiden saavuttua.

Varusteita ja uusien tuotteiden mallikappaleita on mahdollista sovittaa torstaina 1.2.2024 klo 18–20 osoitteessa Hintsantie 3, 21200 Raisio. Samalla voi tehdä ostoksia varastossa olevista tuotteista.

Ohjeet tilauskaavakkeen täyttöön:

  • Yhdellä lomakkeella voi täyttää kaikkien samassa taloudessa asuvien tilaukset
  • HUOM! Myös edustusurheilijat tilaavat ja maksavat omat varusteensa tilauskaavakkeen kautta
  • Kirjoita haluamasi tuotteen kohdalle määrä ja koko (esim. 2 x S, 1 x XL)

Lisätietoja:

Varustevastaava Lotta Haavisto

lotta.haavisto@fimnet.fi

puh. 040 054 0032

Yhteistyössä