Kesätöihin Turun Suunnistajiin

3.3.2024 Laura Jerkku

Turun Suunnistajat palkkaa yhden 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Turun Seudun kesätyötuella.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu avustavat tehtävät kesäkaudella erilaisissa lapsille ja nuorille suunnatuissa tapahtumissa, kuten suunnistuskoulussa. Työtehtäviin kuuluu nuorten harjoitusten järjestämistä yhdessä muiden seuratoimijoiden kanssa. Tarpeen mukaan kesätyöntekijä voi avustaa myös seuran järjestämissä kuntosuunnistustapahtumissa kartan myynnissä sekä rastien viennissä ja haussa. Työtehtävät tarkentuvat valitun kesätyöntekijän vahvuuksien sekä seuran tarpeiden mukaan.

Työtehtävä vaatii suunnistuksen perustaitojen hallitsemista, hyvää yhteistyökykyä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Eduksi katsotaan ratamestarikokemus ja kokemus lasten kanssa toimimisesta. Kesätyöntekijän tulee täyttää 15 vuotta vuoden 2024 aikana, eikä hän saa olla yli 18-vuotias kesätöissä ollessaan.

Työaika voidaan sopia joustavasti valitun kesätyöntekijän kanssa. Työaika voi jaksottua eri viikoille usealle päivälle. Yhteensä työaika on 2 viikkoa (30 h / viikko). Työ sijoittuu Turun seudulle ja painottuu arki-iltoihin.

Turun Seudun Osuuspankki lahjoittaa kesätyöpaikan palkan Turun Suunnistajille. Lahjoitetun palkkatuen määrä on 500 euroa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi seuran sihteerille Laura Jerkulle sähköpostitse osoitteeseen laurajerkku@hotmail.com viimeistään sunnuntaina 31.3.2024. Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut työpaikasta, miksi juuri sinä olisit siihen sopiva ja millaisia taitoja sinulla on. Ilmoitathan myös, jos sinulla on tiedossa ajankohtia, jolloin et voi tehdä työtä (leiripoissaolot yms.). Muista laittaa hakemukseen yhteystietosi (nimi, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). 

Osuuspankin tuella muutkin alueen yhdistykset tarjoavat kesätöitä nuorille. Voit hakea useampaakin kampanjan kesätyöpaikkaa, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan. Listan kaikista tarjolla olevista työpaikoista löydät täältä: https://www.op.fi/web/op-turun-seutu/kesaduuni

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Lisätietoja työpaikasta antaa Laura Jerkku:

laurajerkku@hotmail.com

puh. 040 091 6110

Yhteistyössä