Varsinais-Suomen Kompassi-viesti Turun Saaronniemessä maanantaina 27.5.2024

3.5.2024 Sini Mäenanttila

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Tämä Kompassi-viesti toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

Viesti

Kilpailu juostaan viestinä, jossa joukkueen muodostaa 6 juoksijaa. Matkat julkaistaan myöhemmin, mutta jokaisella osuudella ihanneaika on alle 15 minuuttia.

OsuusSarjaHajonta
1.      D14kyllä
2.      H12TRei
3.      D10RRei
4.      H10RRei
5.      D12TRei
6.      H14kyllä

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen. Puuttuvasta tai väärästä leimasta tulee 10 min aikasakko.  

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Lisätietoja sekä kilpailikutsu: kompassi-viestin sivulta

Yhteistyössä