Kutsu kaveri kuntorasteille 22.5.

17.5.2024 Sini Mäenanttila

Oletko koskaan miettinyt, että suunnistus on aika mahtavaa? Entäpä kaverin kanssa? 

Keväällä 2024 sinulla on jälleen hyvä tilaisuus kutsua kaverisi mukaan kuntorasteille vaikka verestämään vanhoja muistoja tai kokeilemaan täysin uutta lajia. Kuntorastien kampanjaviikolla osa kuntosuunnistuksia järjestävistä seuroista tarjoaa kaverisi osallistumisen ilmaiseksi!

Turun Suunnistajien Kutsu kaveri kuntorasteille on 22.5. ja paikkana on Kultanummen kenttä. Lähtö on tuttuun tapaan avoinna 16:30-18:30 ja maali menee kiinni klo 20:00.

Ota kaverisi mukaan kampanjassa mukana oleville kuntorasteille ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai te molemmat haluatte tutustua uuteen harrastukseen.

Yhteistyössä