25manna ilmoittautuminen 25.8. mennessä

15.8.2024 Emmi Haavisto

Lokakuun alussa järjestettävän 25mannan ilmoittautuminen on avattu ja mukaan seuran yhteiselle Ruotsin matkalle toivotaan kaiken ikäisiä suunnistajia!

25manna on Ruotsissa järjestettävä viesti, jossa joukkueessa on 25 eri-ikäistä suunnistajaa. Näin ollen se on koko seuran yhteinen kilpailu, johon tarvitaan niin nuoria kuin vanhojakin suunnistajia. Reissuun lähdetään perjantaina iltalaivalla ja takaisin Turun satamaan tullaan sunnuntaiaamuna. Matkat satamasta kilpailukeskukseen ja takaisin hoidetaan seuran bussilla.
Lisää tietoa viestistä löytyy kilpailukutsusta sekä kilpailun Eventor-sivulta.

Tänä vuonna 25manna juostaan 12.10. Haningessa Tukholman eteläpuolella, vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä satamasta.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 25.8. mennessä lomakkeen kautta. Jokaisesta lähtijästä, myös turisteista ja huoltajista, täytetään oma lomake. Ilmoittautumisia ei tehdä enää Irman kautta tai viestillä, vaan vain lomakkeen kautta, jolloin kaikki tarvittavat tiedot saadaan kerralla.

Seura maksaa viestin osanottomaksun, mutta muuten matka maksetaan itse. Hinta-arvio ilman ruokailuja on 70-75 €/hlö, aikuisen aamupalan hinta on 16 euroa. Lisäkysymykset matkaan, ilmoittautumiseen ja hintoihin liittyen voi kysyä Ilonalta (haapasaari.ilona@gmail.com).

Yhteistyössä