Turun Suunnistajat

Maksut ja ilmoittautuminen

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulun ryhmät ovat Mini-Hipot, Hipot, Turbo-Hipot ja nuoret. Näiden ryhmien viikkoharjoituksiin uudet harrastajat ovat aina tervetulleita eikä etukäteisilmoittautumista tarvita. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen täällä

Suunnistuskoulun ryhmien maksu on 60 € + jäsenmaksu 10 € vuodessa. Lisäksi suositellaan hankkimaan lisenssi, joka sisältää vakuutuksen niin harjoituksissa kuin kilpailuissa sekä lisenssin, jota tarvitaan kansallisiin kilpailuihin osallistumisessa. Lisenssi lunastetaa Suomisport-palvelusta.

Suunnistuskoulun toimintamaksu sisältää:

  • Viikkoharjoitukset noin kerran viikossa (kesällä suunnistusharjoitus, talvella saliharjoitus)
  • Koko nuorison leiripäiviin ja tapahtumiin osallistumisen
  • Maksuton osallistuminen Turku-rasteille TuS:n järjestelyvuorolla sekä Talvirasteille
  • 20 kilpailun osallistumismaksut (ei koske rastiviikkoja eikä Turku Sprint Cupia)
  • Lainaksi seuran suunnistusasun. Lisäksi kierrätämme suunnistuskenkiä ja muita asuja.


Nuorten ryhmä

Nuorten ryhmä on tarkoitettu noin 11-15-vuotiaille nuorille, jotka osaavat suunnistuksen perusteet ja uskaltavat suunnistaa helpon radan itsenäisesti. Vuonna 2019 nuorten ryhmän toimintamaksu on 200 € vuodessa sisältäen muun muassa harjoitustoiminnan, kilpailumaksut, TuS:n kuntorastit ja leirikuluja. Tarkemmat tiedot eduista ja velvoitteista löytyvät urheilijasopimuksesta.  Nuorten ryhmän toimintaan ilmoittaudutaan erikseen nuorten ryhmän valmentajalle (otto.loukkalahti(at)gmail.com) tai nuorisojaoston puheenjohtajalle (heikki.huhtinen(at)fimnet.fi).


Yhteistyössä
OP Turun Seutu NEO-urheilu Inov-8 Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut