Turun Suunnistajat

Maksut ja ilmoittautuminen

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulun ryhmät ovat Mini-Hipot, Hipot, Turbo-Hipot ja nuoret. Näiden ryhmien viikkoharjoituksiin uudet harrastajat ovat aina tervetulleita eikä etukäteisilmoittautumista tarvita. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen täällä

Suunnistuskoulun ryhmien maksu on 80 € + jäsenmaksu 10 € vuodessa. Lisäksi suositellaan hankkimaan lisenssi, joka sisältää vakuutuksen niin harjoituksissa kuin kilpailuissa sekä lisenssin, jota tarvitaan kansallisiin kilpailuihin osallistumisessa. Lisenssi lunastetaan Suomisport-palvelusta.

Suunnistuskoulun toimintamaksu sisältää:

  • Viikkoharjoitukset noin kerran viikossa (kesällä suunnistusharjoitus, talvella saliharjoitus)
  • Koko nuorison leiripäiviin ja tapahtumiin osallistumisen
  • Maksuton osallistuminen Turku-rasteille TuS:n järjestelyvuorolla sekä Talvirasteille
  • 20 kilpailun osallistumismaksut (ei koske rastiviikkoja eikä Turku Sprint Cupia)
  • Lainaksi seuran suunnistusasun. Lisäksi kierrätämme suunnistuskenkiä ja muita asuja mahdollisuuksien mukaan. Liity TuS varustekirppis facebook-ryhmään.


Nuorten ryhmä

Nuorten ryhmä on tarkoitettu noin 11-15-vuotiaille nuorille, jotka osaavat suunnistuksen perusteet ja uskaltavat suunnistaa helpon radan itsenäisesti. Vuonna 2019 nuorten ryhmän toimintamaksu on 100 € vuodessa, mikäli allekirjoittaa nuorten urheilijasopimuksen. Maksu sisältää mm. harjoitustoiminnan, kilpailumaksut, TuS:n kuntorastit, leirikuluja ja varuste-etuuden. Sopimukseen sisältyy talkoovelvoite ja velvoite edustaa seuraa kilpailuissa. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen nuorten ryhmään nuorisojaoston puheenjohtajalle (heikki.huhtinen(at)fimnet.fi).


Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut