Maksut ja ilmoittautuminen

Hipppo-suunnistuskoulu 

HUOM! Koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi toimintamaksua 2020 ei tarvitse maksaa vielä harjoituskauden alussa keväällä. Jo maksettujen maksujen osalta on mahdollisuus hyvityksiin, mikäli poikkeustilanne jatkuu pitkään ja maksujen määrää tullaan muuttamaan.

Suunnistuskoulun ryhmien (Mini-Hipot, Hipot, Turbot, nuoret harraste -ryhmät, Huom. Ei koske Nuorten ryhmää!) maksu on vuonna 2020 90 € + jäsenmaksu 10 € vuodessa. Lisäksi suositellaan hankkimaan lisenssi, joka sisältää myös vakuutuksen niin harjoituksissa kuin kilpailuissa. Lisenssi lunastetaan Suomisport-palvelusta.

Suunnistuskoulun toimintamaksu (=nuorten toimintamaksu) sisältää:

  • Viikkoharjoitukset noin kerran viikossa (kesällä suunnistusharjoitus, talvella saliharjoitus)
  • Koko nuorison leiripäiviin ja tapahtumiin osallistumisen
  • Maksuton osallistuminen Turku-rasteille TuS:n järjestelyvuorolla sekä Talvirasteille erillisellä lipulla (lippuja saa valmentajilta ja Hippo-suunnistuskouluvastaavalta)
  • 20 kilpailun osallistumismaksut (ei koske rastiviikkoja eikä Turku Sprint Cupia)
  • Lainaksi seuran suunnistuspaidan. Lisäksi kierrätämme suunnistuskenkiä ja muita asuja mahdollisuuksien mukaan. Liity TuS varustekirppis facebook-ryhmään.
  • Huom! Maksu ei sisällä vakuutusta. Vakuutus tulee hankkia itse lunastamalla lisenssi Suomisport-palvelusta.

Ilmoittautuminen Hippo-suunnistuskouluun

Hippo- omatoimiharjoituksiin tulee ilmoittautua TÄMÄN LINKIN kautta.

Nuorten ryhmä

Nuorten ryhmä on tarkoitettu noin 11-15-vuotiaille nuorille, jotka osaavat suunnistuksen perusteet ja uskaltavat suunnistaa helpon radan itsenäisesti. Vuonna 2020 nuorten ryhmän toimintamaksu on 200 € (+ 10€ jäsenmaksu) vuodessa. Maksu sisältää mm. harjoitustoiminnan, kilpailumaksut ja TuS:n kuntorastit. Nuorten ryhmän toimintamaksu laskutetaan erikseen. Jäsenmaksu (10€) tulee maksaa yllä olevien ohjeiden mukaan suoraan jäsenmaksutilille.

Kevätyön Viesti 10.4.2020
Yhteistyössä
Lomakeskus Koivukankare