Turun Suunnistajat

25manna ilmoittautuminen.

9.8.2018

Syksyn kilpailukausi on pian alkamassa, joten nyt on aika ilmoittautua syksyn suurimpaan seuraviestiin 25mannaan!

25manna on Ruotsissa lokakuun alussa juostava viesti, jossa joukkueessa on 25 eri-ikäistä suunnistajaa. Näin ollen se on koko seuran yhteinen kilpailu, johon tarvitaan niin nuoria kuin vanhojakin suunnistajia. Reissuun lähdetään perjantaina iltalaivalla ja takaisin Turun satamaan tullaan sunnuntaiaamuna.
Lisää tietoa viestistä löytyy kilpailukutsusta.

Tänä vuonna 25manna juostaan 6.10. Hägerstalundissa Tukholman pohjoispuolella, puolen tunnin ajomatkan päässä satamasta.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 27.8. mennessä joko irmaan tai Emmille sähköpostitse. Mainitse ilmoittautuessa:

  • sarja
  • onko sinulla SI-tikkua
  • haluatko tilata laivalle aamupalan lauantaiaamulle

Uutuutena tänä vuonna on mahdollisuus varata päivällisbuffet paluulaivalle. Paikkoja on rajoitetusti, ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä. Kerro ilmoittautuessa, jos haluat varata paikan päivälliselle.

Kaikki ilmoittautuneet jaetaan oletuksena 4 hengen hytteihin. Meille on varattu myös 2 hengen hyttejä, joihin pääsee kunhan muistaa siitä mainita. Matkat satamasta kilpailukeskukseen ja takaisin hoidetaan seuran bussilla. Myös muutama henkilöautopaikka on varattu, kyselkää jos niihin on tarvetta.

Seura maksaa viestin ilmoittautumisen, mutta muuten matka maksetaan itse. Ilmoita myös mahdolliset mukaan tulevat huoltajat ja turistit, jotta laivapaikkoja varataan riittävästi.

Kisaterveisin

Emmi
emmi.haavisto(at)hintsa.fi


9.8.2018
Yhteistyössä
OP Turun Seutu Urheilu Mehiläinen Noname Naantali Spa & Hotel Marli Tähtiseura Lomakeskus Koivukankare Suomen vero- ja lakipalvelut